Superman legközelebb bepörög

FRISSÍTVE: [Galen+ninja] A Superman visszatér egyik forgatókönyvírója, Michael Dougherty elejtett egy-két infót a 2009-es folytatásról…

Dougherty és írópartnere, Dan Harris, a rendezõ Bryan Singerrel hármasban ezekben a hetekben alakítják ki az új film vázát: “mostanában leginkább a sztoriról beszélgetünk, ötleteket dobunk be mind a hárman. Nem akármilyen ötleteket: csak úgy suhog a sok izgalmas, pörgõs ötlet.”
A forgatókönyvíró szerint Singer ezúttal nagyon megizzasztja Supermant – a rendezõ kijelentette, hogy a Khan haragja címû Star Trek-folytatáshoz hasonlóan ez a második rész is pezsegni fog az akciójelenetektõl. “Igen, több lesz benne az akció. Bryan azt mondta, ez lesz a mi Khan haragja-részünk. Ez azt jelenti, hogy az elsõ Superman-ben már megalapoztuk a karaktereket, kész az alaphelyzet, így most elkészíthetjük a rövidebb, feszesebb, akciódúsabb folytatást” – magyarázta Dougherty. Az új Superman-film, a Superman: The Man of Steel 2009 júniusában érkezik a mozikba.
Forrás: origo.hu

Star Trek-esre vált Superman

Michael Dougherty, a Superman visszatér társforgatókönyvírója és korábbi partnere, Dan Harris a folytatást tervezik. Szemük elõtt a Star Trek 2 – Khan haragja lebeg, nyilatkozták a Sci Fi Wire-nek.
A következõ epizódban sokkal több lesz az akció, ahogy az elsõ X-ment vagy az esõ Star Trek-et is akciódús második részek követték. A következõ Superman is ilyen lesz: rövidebb, feszesebb és telepakoljuk akcióval.
Bryan Singer 270 millió dollárból forgatta A Superman visszatér címû filmet, ami közel 400 millió dolláros bevételt hozott.
Forrás: index.hu

Superman rövidebb és akciódúsabb lesz

Bryan Singer hatalmas elánnal vágott bele a Superman visszatér folytatásának készítésébe. A direktor tanult hibáiból és a második rész rövidebb, ám jóval akciódúsabb lesz.
A tavalyi év egyik legnagyobb csalódása volt a Bryan Singer-féle Superman visszatér. A hatalmas hype-pal övezett film sajna nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket, pedig a direktor az X-Men filmekkel bebizonyította, hogy képes jó képregényfilmeket forgatni.
Nos, a gyártó stúdió úgy tûnik, ad még egy esélyt a kékruhás szuperhõsnek, hiszen Bryan Singer új Superman-mozija zöld utat kapott. Michael Dougherty, a folytatás társírója elárulta, hogy a második részben szeretnék kiküszöbölni az elõzõben elkövetett kifogásolható részeket.
“Azt már elhatároztuk, hogy a második rész jóval látványosabb és akciódúsabb, ám lényegesen rövidebb is lesz, mint az elõzõ” – árulta el Dougherty. A Superman visszatér forgatókönyvírója, Dan Harris is besegít a történet szerkesztésébe.
A folytatást elvileg 2009-ben küldik a mozikba. A film fõszerepében ismét Brandon Routh repked majd.
Forrás: sg.hu