Mozaik Nagykönyv – Hamarosan megjelenik!

„…A kemény borítóval készülõ, nagyalakú (A/4), 64 oldalas kötetben valamenyi eddig megjelent történet rövid összefoglalóját, valamennyi magyar és német címlapot és számos érdekességet találhatnak olvasóink. Könyvünk tartalmas áttekintést ad a magyar Mozaik elmúlt harminc esztendejérõl…”

Végre egy összefoglaló kötet a magyar Mozaik történetérõl!

Ajánljuk mindenkinek, aki kíváncsi arra, hogy ötven évvel ezelõtt hogyan és honnan indult a Mozaik, érdekli, kik voltak a legjelesebb rajzolók, milyen nehézségekkel birkóztak meg a kiadók, de legfõképpen azoknak ajánljuk, akik azt szeretnék tudni, az elmúlt évtizedekben merre járt, milyen kalandokba keveredett a három manó.

A kemény borítóval készülõ, nagyalakú (A/4), 64 oldalas kötetben valamenyi eddig megjelent történet rövid összefoglalóját, valamennyi magyar és német címlapot és számos érdekességet találhatnak olvasóink. Könyvünk tartalmas áttekintést ad a magyar Mozaik elmúlt harminc esztendejérõl.

A könyvvel kapcsolatos rendkívüli érdeklõdés miatt elõfizetõinknek, a gyüjtõi sorozat vásárlóinak, illetve a Digedag sorozat megrendelõinek automatikusan kiküldjük a tájékoztatót és a csekket.
Azok az olvasóink azonban, akik újságosnál vásárolják a Mozaikot, illetve akik a Magyar Postánál fizették elõ a lapot, azaz akiknek címét, elérhetõségét a Kiadó valószínûleg nem ismeri, minél elõbb rendeljék meg a kötetet. Mert – bár a Mozaik Nagykönyvbõl elég nagy mennyiség készül – azért nagyon is elképzelhetõ, hogy a késõn eszmélõknek már nem jut.

A könyv kizárólag a Kiadónál kapható, árusi terjesztésbe nem kerül!
Ára: 2500 Ft + postaköltség.