Megvan Kétarc!

[ninja] Hosszas találgatások után végre gazdára talált Kétarc szerepe: néhány hete már biztos befutóként emlegetett Aaron Eckhart lesz Harvey Dent államügyész alakítója…

A Sötét Lovagban Batman-nek elsõsorban az elsõ rész végén már beharangozott új ellenféllel, Joker-rel kell megvívnia (kinek szerepében Heath Ledger-t láthatjuk majd), de már feltûnik a színen Dent is. A képregényben Dent-et egy tárgyalás alatt savval támadják meg, emiatt arca egyik fele eltorzul, elméje elborul. Egyelõre még nem tudni, az incidensre már most sor kerül-e, tehát Eckhart látható-e gonoszként is.

A Dark Knight forgatása néhány héten belül indul. A stáb tekintélyes része visszatér: Christopher Nolan rendezi a filmet, melynek forgatókönyvét testvére, Jonathan jegyzi. Biztosan láthatjuk Christian Bale-t, Michael Caine-t, Morgan Freeman-t és Gary Oldman-t, míg Katie Holmes nem bukkan fel újból, bár az álatala játszott Rachel Dawes karaktere igen. Egyetlen nyitott kérdés maradt tehát mostanra a szereposztásból: vajon ki alakítja Rachel-t? A hírek szerint erre jelenleg Maggie Gyllenhaal a legesélyesebb, ám a hír még nem nyert eddig megerõsítést.

Forrás: odeon.hu