Frissítések (fotók, videók, kimaradt oldalak)

[zoli79] Az elmúlt néhány nap kisebb-nagyobb frissítéseit foglaljuk itt össze, hogy senki ne maradjon le a kevésbé feltûnõ, de mégis értékes dolgokról.

Letöltések:
A legutóbbi Botondból kimaradt három oldal. Ezeket Yuyunak és Saltynak hála sikerült pótolnunk. Nyomtatása erõsen ajánlott a 13. szám tulajdonosainak!
Nagyjából egy évig volt fenn az a francia dokumentumfilm, melynek az eleje hiányzott, így a pontos címét sem tudtuk (jobb híján a „Francia képregényalkotók” címet viselte). Viszont csodával határos módon Loupnoirnak csak az eleje maradt meg a 96-ban sugárzott mûsorból, így bedigitalizálta õsrégi kazettáját, mi pedig immár pontos adatokkal ellátva kirakhattuk a teljes anyagot (A képregény regénye 1. és 2. részek).
Figyelem! Többen jelezték, hogy nem mennek tisztán a letöltések. A tapasztalatok azt mutatják, hogy letöltésvezérlõvel nem szokott gond lenni! Ha gond van, szólj, szívesen segítünk!

Galéria:
Mégis akadt néhány jótét lélek, aki felajánlotta számunkra rendezvényeken készített fotóit.
Végre sikerült a 12 képregénybörzérõl kierõszakolnunk képeket Dilibogyó feleségétõl, Dilibogyó feleségének barátnõjétõl és Manntól!
Ninja a Hungarocomixon már ráért fotózni, így neki is volt mit megosztania.
Caelusnak és Dalának hála, felkerült néhány fotó a szegedi Zórád kiállításról is.
És mellékesen zsugorítottuk a 2003. õszi börze fotóit, hogy ne kelljen jobbra balra korcsolyázni képenként.

Linkek
Ezúttal leginkább felszámoltuk a megszûnt oldalakra mutató linkeket és követtük a költözéseket.

Mindenkinek jó szórakozást a felkerült anyagokhoz!
Természetesen nem késõ bedobni a közösbe régi képregényes vonatkozású fotóidat, videóidat. Ha van valami hasznos anyagod, jelezheted itt a hír hozzászólásai között, vagy emailben (zoli79KUKACkepregeny.net)