F4: Fantasztikus DVD?

(DVD Extra) Ha tetszett, ha nem, abban mindenki egyetért, hogy a Fantasztikus négyes elég rövid mozi volt. A film játékideje alig érte el a 100 percet, ami egy szuperhõs mozi esetében közel sem kielégítõ hosszúság. De hát mire jó a DVD, ha nem arra, hogy ezen segítsen?

Tim Story, a film rendezõje egyetért azzal, hogy az F4 kissé kapkodós lett, de úgy vélte, a célközönség ezt a hosszúságot fogja tolerálni, s inkább nem adta fel a feszes tempót a karakterek elmélyítése érdekében. Egy mostanában adott interjújában viszont megemlítette, hogy kicsinosított (azaz, speciális effektusokkal szerelt fel) néhány olyan jelenetet, melyeket a DVD-változat kedvéért majd beilleszt a filmbe. Pontosan nem lehet tudni, hány ilyen szcénáról van szó, de könnyen lehet, hogy ennek köszönhetõen a film hossza DVD-n megközelíti majd a két órát.

Story még annyit árult el, hogy a DVD-változathoz (hazai megjelenés jövõre) olyan hagyományos extrák is készülnek, mint az audiokommentárok, werkfilmek, s a filmbe vissza nem kerülõ törölt szcénák sem fognak lemaradni a lemezrõl.

Forrás: DVD Extra