Ez csúnya lesz!

(MoziNet) Újabb pletykák érkeztek a Sin City 2 háza tájáról: Robert Rodriguez a bûn városában újra rosszarcú amigójával fog rosszalkodni – adta hírül a superherohype.com.

Danny Trejo (Szemtõl szemben, Alkonyattól pirkadatig, Con air – a fegyencjárat) a Maryland-i Horrorfind hétvégén elkotyogta, hogy tényleg szerepelni fog a Sin City folytatásában, az A Dame To Kill For-ben.

Azt azonban, hogy kit fog alakítani, a Los Angeles-i születésû nehézfiú nem árulta el, mert Rodriguez még nincs kész a forgatókönyvvel. A zord arcú színészrõl (akinek ismertetõjele a rideg arckifejezés mellett egy félalakos nõi tetoválás a mellkasán) annyit érdemes tudni, hogy gyerekkorában drogdíler és bûnözõ volt, majd 11 évig hûvösre tették, ám a neki átmeneti szállást nyújtó San Quentin börtönben raboskodva sem volt rest: az írás mellett könnyû- és váltósúlyú boxbajnokságokon vett részt, ahol számtalanszor nyert is, majd miután végigjárt egy 12 lépcsõs rehabilitációs programot, új ember lett belõle. 1985-ben aztán az anonim kokainfüggõknek tartott elõadást, mikor is Trejo támogatóra lelt, s nemsokára már Eric Roberts-et (A specialista) oktatta az élet sötét oldalára, mint tanácsadó.
Itt fedezte fel õt Andrej Konchalovsky (Tango&Cash, Az oroszlán télen) filmrendezõ, a többi pedig már történelem.

Danny Trejo a vásznon leginkább a bûn világát erõsíti, és hihetetlenül szuggesztív külseje alapjaiban változtatta meg Hollywoodban az addig bevett képet a túlsminkelt és túlcicomázott gazfickókról. (Ezért is szerethetjük õt oly nagyon.)

Forrás: Mozinet (Iván István)