Batman – Folytatódik!

(MoziNet) A Batman – Kezdõdik! producere, Charles Roven a Sci-fi Wire-nek elárulta, hogy már minden fõszereplõje készen áll film folytatására.

Roven a lapban megerõsítette, hogy a közel 200 milliót kasszírozó film sztárjai, így Christian Bale (A gépész), az Oscar-díjas Michael Caine (Árvák hercege), Katie Holmes (A fülke), és Gary Oldman (Leon, a profi) már aláírták a szerzõdést az újabb munkára. Ami még függõben van, az a forgatókönyv, mely még íródik, az új tagok becserkészése, valamint a rendezõ, Christopher Nolan „OK”-ja. A producer legújabb mûvének, a Grimm fivérek kapcsán nyilatkozott a jövõbeli denevérember sorsáról: „Mi mindannyian reméljük, hogy összehozunk egy újabb részt, és csak Chris Nolan bejelentésére várunk.
Amint ez megvan, rögtön nekivágunk.” Az új ellenség kilétérõl Roven még nem nyilatkozik, de a The Daily Show-ban elhárította azokat a pletykákat, mely szerint a The 40 Year-Old Virgin (A 40 éves szûz – posztert lásd alul) címû vígjáték fõszereplõje, Steve Carrell játszaná el Joker szerepét.
Forrás: Mozinet (Iván István)