Whiteout – Vakító fehérség

Greg Rucka négy Eisner-díjra jelölt képregényéből Dominic Sena rendezésében és Kate Beckinsale főszereplésével készült film.


Amerikai premier: 2009. szeptember 11. – Hazai bemutató: 2009. október 15.


Harmadik poszter + pár fotó (2009. augusztus 10.):

A film hazai forgalmazójától, az Intercomtól épp most érkezett meg a film legújabb, nemzetközi moziposztere, valamint kiderült az is, hogy a magyar címe Vakító fehérség lesz


Beckinsale végre öltözhet (2009. július 30.):

Kate Beckinsale új filmjében, a Vakító fehérség-ben (Whiteout) nem öltözhet túl sokféleképpen. Mivel a hideglelős thriller az Antarktiszon játszódik, ahol a rendőrnő a kontinens első – de annál különösebb – gyilkossági ügyében nyomoz, a szép színésznőt többnyire bakancsban és vastag bundában láthatják a nézők. Talán ezért igyekszik a magánéletében kárpótolni magát. Kate a múlt héten lett 36 éves, és férjével, Len Wiseman rendezővel, valamint néhány közeli jó baráttal (Victora és David Beckham-mel , Eva Longoria-val) kedden Los Angeles egyik legexkluzívabb étteremében, a Xivben ünnepelt. A szemtanúk szerint a jókedvű társaság úgy nézett ki, mint egy asztal mellé helyezett divatbemutató – mindhárom nő szemkápráztató ruhát és hatalmas gyémántokat viselt. A víg társaság a vacsora után szétoszlott. Beckinsale, a férje és Eva Longoria az ajtó előtt várkozó fotósoknak is megmutatták magukat, Beckhamék a hátsó ajtón osontak ki. (Intercom)


Második poszter (2009. július 10.):


1. előzetes (2009. június 17.):


Első poszter (2008.):