3 300 videó

Már megtekinthetõ az interneten a Frank Miller képregényébõl készült 300 elõzetese – mely egyébként már hónapokkal ezelõtt elkészült, hiszen a San Diegói ComicCon fesztiválon már bemutatta azt a rendezõ az érdeklõdõknek.

A Sin City alkotójának mûvébõl készült filmet a Holtak hajnala direktora, Zack Snyder rendezte, és a Kr. e. 480-ban lezajlott thermopülai csatát mutatja be, amelyben Xerxész perzsa király a spártaiak 300 fõbõl álló, Leonidász király által vezetett seregével csapott szembe. A csata különösen kegyetlen volt, és bár végén a teljes görög had megsemmisült, a perzsák végül meghátrálni kényszerültek.
Az elõzetes valószínûleg a stúdió akarata ellenére került ki, amit nem csupán a sajnos nem túl jó minõség enged sejtetni, hanem az is, hogy az egyik oldalról idõközben már el is tûnt a trailer. Amíg azonban van rá lehetõség, érdemes egy pillantást vetni az egészen elképesztõ látványvilágú kedvcsinálóra itt vagy itt. Lehet, hogy újabb korszak köszönt be a képregény-adaptációk történetében?
A film amerikai bemutatója márciusra várható. Forrás: odeon.hu

Klikk ide az elõzetes letöltéséhez!

+ Immár innen a KN-rõl is letölthetõ a forgatási munkálatokat bemutató videósorozat 6. és 7. része!

Megszámlálhatatlanul sokan küldtétek be a 300 elõzetesének hírét, felsorolni is több sor lenne! Mindegyikõtüknek köszönjük!